Lakić Ekspert Auto Centar: Pouzdan Partner za Sve Vaše Potrebe Vozila u Somboru

02.08.2024.

LAKIĆ EKSPERT AUTO CENTAR je firma koja nastavlja dugu porodičnu tradiciju, znanja i iskustva u oblasti pružanja usluga vozačima motornih vozila. Nalazi se na adresi INDUSTRIJSKI PUT 44 u Somboru, u blizini carinskog terminala. 

Primarne usluge koje pružaju vozačima su:

  • TEHNIČKI PREGLEDI,
  • PREPIS I KOMPLETNA REGISTRACIJA VOZILA SA PRODUŽENJEM ODMAH bez odlaska u MUP,
  • IZDAVANJE PROBNIH TABLICA,
  • ŠALTER ZA PLATNI PROMET,
  • ATESTIRANJE PREPRAVKI NA VOZILIMA ,
  • POPRAVKE I SERVISIRANJE VOZILA,
  • BAŽDARENJE TAHOGRAFA i drugo.

Poslovi pregleda i kalibracije TAHOGRAFA na teretnim vozilima i autobusima obavljaju se u njihovoj licenciranoj radionici koja je opremljena i za preglede SMART STONERIDGE digitalnih tahografa najnovije generacije.

Lakić Ekspert Auto Centar

Posluju u modernom novom objektu površine više od 400m2, sa DVE opremljene linije tehničkog pregleda za sve vrste vozila, sa poligonom za tricikle, četvorocikle, traktore i vangabaritna vozila.

Poseduju SERVIS za pružanje usluga popravki signalizacije i svih ostalih kvarova na vozilima koja nisu prošla na tehničkom pregledu koji omogućava da vozači sve mogu obaviti na jednom mestu brzo i efikasno!

Svakodnevno vrše ATESTE na vozilima sa pogonom na TNG, vozilima sa naknadno zatamnjenim staklima, ugradnje KUKE sa atestom na licu mesta, zamene motora drugog tipa, očitavanje brojeva motora za carinu i kontrolisanje polovnih vozila koja se uvoze u Republiku Srbiju, utiskivanje ID oznaka (broja šasije I broja motora), usluge PODEŠAVANJA USMERENOSTI SVETALA, probni tehnički pregledi po zahtevu klijenata.

Učestvuju u svim društveno odgovornim akcijama koje su povezane sa bezbednošću saobraćaja i prevencijama, jer, ISPRAVNO je BEZBEDNO!

Nude mogućnost plaćanja troškova registracije na više mesečnih rata čekovima građana i putem administrativne zabrane, plaćanje platnim karticama itd.

RADNO VREME:

  • radniim danima: 07:30 – 15:00 – bez obaveze zakazivanja
  • subotom: po potrebi, uz obavezno zakazivanje

Kontakt telefoni su: 025/ 441 – 111 ili 060/ 687 – 1073  

Lakić ekspert auto centar našim kupcima odobrava 1.000 dinara popusta na tehnički pregled.  

Poruči gume na sajtu Internet Prodaja Guma i iskoristi ovu sjajnu priliku!

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express